Over ons

It’s a Joke is ontstaan uit de passie voor mineralen, edelstenen en de schoonheid die ze ons laten zien.

Ieder mineraal en edelsteen vertelt zijn verhaal over het ontstaan van onze wereld. Fascinerende vormen die de natuur voor ons heeft laten ontstaan en vaak miljoenen jaren voor ons verborgen heeft gehouden.

Hiernaast is uiting gegeven aan de creativiteit van het sieraden maken. De combinatie van sieraden met mineralen en of edelstenen mag werkelijk uniek genoemd worden. Geen sieraad, mineraal of edelsteen zijn hetzelfde. Creativiteit en schoonheid van de natuur in een exclusief exemplaar speciaal voor u vervaardigd.

Waarom speciaal voor u? Ieder sieraad, edelsteen of mineraal past bij een persoon. Zijn uniekheid, aantrekkingskracht en uitstraling zijn de motivatie om het aan te schaffen. Kijkt u naar het assortiment, het mineraal wat uw aandacht trekt is speciaal bedoelt voor U.

Ons streven is u te laten genieten van deze unieke creaties.
 

Ons assortiment bestaat uit edelstenen, mineralen en sieraden.

De mineralen en edelstenen zijn in diverse vormen beschikbaar, getrommeld, aangeslepen of bijvoorbeeld ruw. Ook kan een mineraal of edelsteen op matrix (op moeder gesteente) zijn. Hierin is door de natuur bepaald hoe het mineraal of de edelsteen in de matrix is gevat.

Sieraden zijn er in vele modellen. Korte of lange kettingen, kinderkettingen. Sieraden waarin mineralen en edelstenen zijn verwerkt. Een verscheidenheid die wisselt met het creatieve moment en de beschikbare materialen. Steevast moet het sieraad een goed gevoel bij ons geven. De kleur, vorm, samenstelling van de materialen, de uitstraling. Vele onbenoembare gevoelens moeten kloppen bij een sieraad van onze handen.

Natuurlijk hopen we dit goede gevoel over te kunnen brengen.

 
Iedere keer dat we unieke edelstenen en mineralen in ons handen hebben realiseren we ons dat dit schatten van de aarde zijn die soms vele honderden miljoenen jaren oud zijn. Het blijft een voorrecht om zulke unieke materialen uit de natuur te mogen aanschouwen en vast te houden.
Iets waar we beide intens van kunnen genieten.