Kathedraal bergkristal

Bij It’s a Joke in het assortiment een uitzonderlijke groeivorm in bergkristal. Deze vorm noemen ze ook wel een kathedraalkwarts, waarin de opbouw van de kristal doet denken aan een kathedraal met zijbeuken. De kristal is een aaneenschakeling van kristallen tot een unieke cluster.

Wat maakt hem zo bijzonder?
Dat er ook nog dubbel-einders in zitten. Kristallen met punten aan beide uiteinden. Bekijk de foto’s maar een goed van deze unieke kathedraal bergkristal.

Deze kristal wordt verondersteld opgeladen te zijn met (licht)energie en (spirituele)kennis. Uitermate geschikt bij mediteren, channeling en (spirituele)reizen. Het brengt je in contact met hogere bronnen van kennis en geeft je inzicht in jezelf en je plaats in het grotere geheel.

Misschien vind u dit ook interessant

Markasiet
Edelstenen
It's a Joke

Markasiet

Soms kom je een mineraal tegen waar ook bij ons vraagtekens bij opkomen. Wat is dit nu weer voor een ruwe cluster. Navraag bij een

Lees verder »
fantoom kwarts
Kristallen
It's a Joke

Fantoom kwarts

Er zijn voorbeelden bekend van rookkwarts die in heldere bergkristal gegroeid zijn.Fantoom kwartsen komen voor in o.a. bergkristal, amethist en citrien. Werking: Symbool van het

Lees verder »
Kristallen
It's a Joke

Aardbei kwarts

Prachtig materiaal met een betoverende uitwerking. Structuren die je verbeelding laten spelen met de kleuren en patronen in het kwarts. “Wolken slierten” en “ondergaande zonnen”

Lees verder »