Tag: reviews

It’s a Joke Reviews

Onze Facebook reviews

It's a Joke
5.0
Based on 8 reviews
aangedreven door Facebook
Sharona Vis
Sharona Vis
2020-01-18T16:14:24+0000
Als je naar wat opzoek bent helpen Ruud en Joke je met veel plezier en liefde naar het juiste waar je opzoek bent. Ze... weten veel over stenen ik kom graag bij Joke en Ruud het is een echte aanrader!als je op zoek ben naar stenen en je goed en eerlijk advies wilt hebben. Ga dan naar it’s a Joke Ruud en Joke helpen je graag naar waar jij op zoek bent!lees meer
Jacobus Seelbach
Jacobus Seelbach
2018-10-17T18:22:12+0000
gezellie.xx..mooie spulletjes.echte.bling en echte kracht.
Melanie Kuipers
Melanie Kuipers
2018-08-26T09:42:27+0000
Superleuke mensen en hele mooie stenen! Al meerdere mooie aanwinsten gehaald hier!
Wendy Holties
Wendy Holties
2018-08-25T20:19:19+0000
Heerlijke mensen mooie plek en super mooie stenen die met liefde verkocht voor niet duur. Iedereen kan er terecht
Margreet De Carpentier
Margreet De Carpentier
2018-07-02T18:04:30+0000
Geweldige lieve mensen .En ze zijn niet duur met hun stenen. Het is een aanrader om hun winkel te bezoeken. Je kijkt je... ogen uit.lees meer
Lia de Heus-berg
Lia de Heus-berg
2017-09-21T17:26:30+0000
Geweldige aardige mensen. Wij zijn blij dat we ze hebben leren kennen. Ze hebben veel kennis van edelstenen en... mineralen .lees meer
Christina Zandscholten
Christina Zandscholten
2017-09-06T19:44:02+0000
Bijna 10 maanden geleden een super leuk gesprek gehad op de kerstmarkt in Alkmaar en daar 2 paar hele mooie oorbellen... gekocht.Tijdens het gesprek hadden we het over oorbellen van Opaliet en ze zouden mijn naam en andere gegevens bewaren voor het geval ze een setje tegen zouden komen. Nu 10 maanden later kreeg ik een mail dat ze ze gevonden hadden en of ik nog interesse had... oh zeker weten!! Dat ze na al die tijd nog aan me dachten, echt geweldig. Ik heb nu eindelijk oorbellen van Opaliet en ben echt superblij en heb ze meteen in gedaan.Deze mensen zijn echt bijzonder en nemen echt de tijd voor je en weten waar ze het over hebben. Ik ben ze zo dankbaar, en wens ze het allerbeste toe. Nogmaals bedankt!�lees meer
Coby de Grijs-Zwagerman
Coby de Grijs-Zwagerman
2016-12-19T09:33:58+0000
Inspirerende en creatieve mensen met een geweldige kennis.Altijd klaar voor een praatje of het geven van advies.
Volgende beoordelingen

Onze Google reviews

It's a Joke - Mineralen showroom
5.0
Based on 6 reviews
powered by Google
Jeroen Braak
Jeroen Braak
12:32 18 Jan 20
Leuk winkeltje met edelstenen. De mensen van de winkel weten echt heel veel van de stenen en mineralen. Echt een... aanrader om even langs te gaan.lees meer
Hj Zijlstra
Hj Zijlstra
18:12 12 Jan 20
Héérlijke winkel en duidelijk advies, vriendelijke mensen en redelijke prijzen!
Bastiaan Krul
Bastiaan Krul
05:53 12 Jan 20
Gezellige mensen, goed advies, mooie winkel
Esther Guit
Esther Guit
17:35 20 Oct 19
Erg leuke winkel, mooie sieraden!
Anna van der Horst
Anna van der Horst
15:46 14 Jun 19
Professionele en enthousiaste service en informatie. Wil je bijzondere stenen dan is dit een absolute aanrader.
michael schoen
michael schoen
16:24 02 Feb 19
Mooie winkel met goede prijs / kwaliteit.
Bekijk alle beoordelingen

Facebook

De laatste berichten van de It’s a Joke facebook pagina

Instagram

ONS INSTAGRAM ACCOUNT

Waar vind u ons:

It's a Joke
Kamerlingh Onnesstraat 27J
1821BP, ALKMAAR

Showroom open:
woensdag 11:00 - 17:00
zaterdag 11:00 - 17:00
zondag 11:00 - 17:00

Telefonisch bereikbaar:
ma t/m vr 11:00 - 17:00
Tel: 06 40 43 90 90

KvK: 54726212
BTW: NL001350120B86

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

* is verplicht

Hoe heeft u ons gevonden?
Via internetTip van een vriend(in)Via een klantOp een markt/beurs



** Onze stelregel:
max. 4x emails per jaar!